Правилник за ММО и екипи на меѓународните натпревари

Почитувани,

УО донесе посебен правилник за реализација на Македонската математичка олимпијада 2021 и избор на екипите за меѓународните натпревари за учебната 2020/2021 за средно образование.

ПРАВИЛНИК

Ваш СММ!…

Прочитај повеќе