Екипа за јбмо

Почитувани,

пријавена е екипата која ќе ја претставува нашата земја на 24. Јуниорска балканска математичка олимпијада

  • Дамјан Давков ученик од VII одделение при ООУ „Ванчо Прке“-Штип,
  • Никола Спировски ученик од IX одделение при ОУ „Ј. Х. Песталоци“-Скопје,
  • Марија Атанасова ученичка од IX одделение при ООУ „11 Октомври“-Скопје,
  • Матеј Гелев ученик од IX одделение при ООУ „Блаже Конески“-Велес,
  • Никола Цветаноски ученик од IX одделение при ООУ „Ѓорѓија Пулевски“-Скопје,
  • Емилија Николовска ученичка од IX одделение при ООУ „Григор Прличев“-Охрид.

Ваш СММ!