Заврши пријавувањето за ПИ-ДЕН!

Почитувани, пријавувањето за електронскиот натпревар ПИ-ДЕН заврши.

Ги замолуваме сите пријавени кои до петок 13.03.2020 година до 18 часот, не добиле електронска пошта со веб страните на кои ќе бидат поставени задачите, да го контактираат СММ на адресите sojuz.na.matematicari@gmail.com или smmpiden@gmail.com.

Ваш СММ!