Известување за училишта-домаќини на општинскиот натпревар за учениците од основното образование

Почитувани,

во прилог е листата на домаќини за општинскиот натпревар за учениците од основните училишта, кој ќе се одржи на 29.02.2020 со почеток во 10.00 часот. Се молат учесниците да бидат на местата на одржување на натпреварот најдоцна во 9.30 часот утрото. Ве потсетуваме дека натпреварот трае 120 минути. За сите прашања обратете се на smm.osnovno@gmail.com.

Листа на домаќини

Ваш СММ