Излезе првиот број на СИГМА за оваа учебна година

Почитувани читатели,

На наше огромно задоволство излезе од печат новиот број на списанието Сигма. Еве дел од содржините кои ги понудивме во овој број. Ја очекуваме вашата соработка!

сигма-114