Пријавување за ПИ-ДЕН

Почитувани,

поради зголемен интерес за учество на Државниот електронски натпревар, рокот за пријавување на натпреварувачите ќе трае до среда, 13.03.2024 година до 23:59 часот.

Ваш СММ!