Информации за регионалниот натпревар за основно образование

Почитувани,

во прилог е список на домаќини за 41-от Регионален натпревар по математика за основните училишта.

Само како потсетување, регионалниот натпревар ќе се одржи на 4.3.2023 година, сабота, со почеток од 10 часот.

Ваш СММ!