Информација

На барање на некои членови на Собранието кое се одржа денес, 22.02.2020 година, со почеток во 12 часот, еве ги резултатите од општинскиот натпревар по математика за учениците од средното образование одржан на 25.01.2019 година. Резултатите се дадени по општини по азбучен ред: