ПИ-ДЕН информации!

Почитувани,

Поради огромниот интерес за учество на електронскиот натпревар ПИ-ДЕН, го продолжуваме рокот за пријавување до 12.03.2020 година четврток до 23 часот и 59 минути.

Пријавата за натпреварот задолжително треба да ја направите на следниот линк.

Повеќе информации за електронскиот натпревар ПИ-ДЕН може да најдете на страницата на натпреварот: https://smm.org.mk/natprevari/pi-den/.

Ви посакуваме успех!

Ваш СММ!