СММ во медиумите

Македонските математичари со нов рекорд – освоија 6 медали на Балканската олимпијада (fakulteti.mk)

https://www.expres.mk/shest-medali-za-makedonija-na-balkanskata-matematichka-olimpijada-vo-turcija/

Склучен Меморандум за соработка помеѓу Народната банка и Сојузот на математичари на Македонија (nbrm.mk)

Врвниот математички олимпиец Никола Велов и во пандемија дојде волонтерски да им помогне на нашите репрезентативци на БМО (fakulteti.mk)

Сребро и три бронзи освоија младите математичари на БМО2020 (fakulteti.mk)

Едно сребро и две бронзи за македонските средношколки на Европската женска математичка олимпијада (fakulteti.mk)

https://mon.gov.mk/content/?id=3350