Информации за државниот натпревар за средно образование

Имајќи ја предвид новонастаната состојба, поврзана со прекинот на наставата во средните училишта, СММ донесе одлука за одложување на државниот натпревар по математика за учениците од средното образование кој беше закажан за 14 март 2020 година.

За понатамошни информации следете ја веб страната на СММ.

Ваш СММ!